050 7600 585 info@hureningroningen.nl
Westersingel 3, 9718CA Groningen
Bodem woningmarkt bereikt

Bodem woningmarkt bereikt

De bodem van de woningmarkt lijkt bereikt, aldus bouwbedrijf Heijmans. Het laatste kwartaal van 2013 liet de eerste tekenen van herstel zien; toch denkt de bouwer dat de woningmarkt pas eind 2014 of begin 2015 weer echt aan zal trekken.

De eerste signalen zijn hoopvol, maar toch moet men voorzichtig blijven opereren op de huizenmarkt, ook al lijkt dus de bodem bereikt. Het feit wil dat het vertrouwen weer enigszins terugkeert. Volgens Heijmans moet 2014 gezien worden als een tussenjaar. Door de doorlooptijd van vele projecten en het wankele vertrouwen kan het nog even duren voordat de woningmarkt er helemaal bovenop is.

Meer lezen? Kijk op rtlnieuws.nl.

Bodem woningmarkt bereikt
Was deze informatie nuttig?