050 7600 585 info@hureningroningen.nl
Westersingel 3, 9718CA Groningen
Huis verkopen Groningen

Huis verkopen Groningen

Huis verkopen Groningen? Neem vandaag nog contact op met makelaar Verkoopmakelaars Groningen! Dé specialist in het verkopen van uw Groningse koopwoning. Daarnaast werkt Verkoopmakelaars Groningen op basis van No Cure, No Pay. U betaalt alleen als de woning is verkocht! Wij werken tegen een tarief van 1,25% van de verkoopsom.

Verkoopmakelaars Groningen is zeer actief in de online marketing van uw huis. Zo plaatsen wij uw woning op sites zoals Huislijn, Funda en Jaap en werken wij samen met online marketingspecialist Houseboost. Het pakket ter waarde van €450 is voor klanten van Verkoopmakelaars Groningen geheel gratis en omvat: Google advertentiecampagne, professionele verkooptekst met de sterke punten van uw huis en plaatsing bovenaan op diverse woningwebsites.

Huis verkopen Groningen: gratis waardebepaling woning

Daarnaast kunt u bij deze makelaar Groningen terecht voor een gratis waardebepaling van uw woning. Deze waardebepaling wordt gedaan aan de hand van marktonderzoek. Binnen 48 uur ontvangt u een realistische vraagprijs voor uw woning. Andere werkzaamheden van Verkoopmakelaars Groningen zijn:

  • Professionele fotorapportage
  • Speciale hoogtefoto’s
  • Onbeperkt aantal bezichtigingen (ook zaterdag)
  • Voeren complete onderhandelingen

Wilt u direct uw huis verkopen Groningen via Verkoopmakelaars Groningen? Bel 050-7600797 of ga naar www.verkoopmakelaarsgroningen.nl!

Huis verkopen Groningen
Was deze informatie nuttig?