050 7600 585 info@hureningroningen.nl
Westersingel 3, 9718CA Groningen

Herenhuis, Nieuwe Boteringestraat, Groningen

123Wonen Dé Verhuurmakelaar biedt aan:

Uniek Herenhuis Groningen – Short stay

Nieuwe Boteringestraat, Groningen

Zeer fraai herenhuis op prachtige locatie op loopafstand naar binnenstad, Noorderplantsoen en uitzicht op de Nieuwe Kerk, tijdelijk te huur vanaf oktober 2015. Karakteristieke elementen, volledig gemeubileerd, heerlijke tuin/binnenplaats. Ideaal voor expats die tijdelijk in Groningen werken of ter overbrugging.

Begane grond: entree met toegang tot de hal met toilet, royale luxe woonkeuken van circa 60 m² voorzien van alle apparatuur. Vanuit de keuken is de fraai aangelegde stadstuin van 50 m2 bereikbaar welke op het zuidwesten gelegen is.

Souterrain:&het Souterrain is middels een trap in de woonkeuken bereikbaar. Hier bevinden zich een slaapkamer van circa 24 m² met een royale inloopkast met aparte wasruimte en een badkamer van circa 20 m² voorzien van ligbad, twee wastafels en een inloopdouche. Tussen de badkamer en de slaapkamer bevindt zich een ruime inloopkast met wasruimte.

1e verdieping: Woonkamer (circa 53 m²) met een eiken visgraat parketvloer, een hoog plafond (circa 4,10 m), open haard (gas) en openslaande deuren naar het balkon op het zuidwesten van circa 9 m². Door de hoge raampartijen en het hoge plafond is de woonkamer uitermate licht en zonnig.

2e verdieping: Een prachtig verbouwde open ruimte van circa 45 m² welke zeer geschikt is als werkkamer of slaapkamer. Tevens bevindt zich op deze verdieping een toiletruimte.&

BIJZONDERHEDEN
– Volledig gemeubileerd
– Voor 1-2 werkende personen
– Zeer geschikt voor expats
– Zeer luxe woning
– Voor 3-5 maanden te huur
– Loopafstand naar alle voorzieningen
– Parkeren in de straat

Beschikbaar vanaf oktober 2015 voor maximaal 5 maanden (kortere perioden in overleg)
Huurprijs: € 2.495,- excl. nutsvoorzieningen. De woning wordt inclusief voorschot GWL internet tv en gemeentelijke heffingen verhuurd voor € 2.995,- per maand.

123Wonen Groningen treedt bij deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Voor dit object zijn dus geen bemiddelingskosten van toepassing.& Als u na bezichtiging wilt gaan huren enkel reserveringskosten van toepassing à € 125,- ex BTW.

Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank € 100,-.

Vindt u dit aanbod op een andere website dan 123Wonen? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: 123Wonen. nl

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging:&

123Wonen Groningen
Westersingel 3
9718CA Groningen
050-7114422
Groningen@123wonen.nl

Herenhuis, Nieuwe Boteringestraat, Groningen
Was deze informatie nuttig?

  • Adres: Groningen, Groningen 
  • Prijs: 2,495 
  • Slaapkamers:
  • Telefoonnummer: 050 7600 585