050 7600 585 info@hureningroningen.nl
Westersingel 3, 9718CA Groningen

Studio, Hefswalterweg, Uithuizermeeden

123Wonen de Verhuurmakelaar biedt aan:

Huurwoning Uithuizermeeden

Hefswalterweg, Uithuizermeeden

Volledig gemeubileerde studio’s te huur voor expats, werknemers Eemshaven en Defensie. De studio’s zijn gelegen op goede locatie slechts 11km (slechts 13 autominuten) van Eemshaven. Parkeren kan gratis op eigen terrein. In Uithuizermeeden zijn verschillende voorzieningen (supermarkt etc)

Studio B

Indeling: De studio beschikt over een woonkamer met open keuken, van alle gemakken voorzien (ook borden, kopjes etc), aparte slaapkamer met twee persoonsbed (beddengoed inclusief), aparte luxe badkamer voorzien van wastafel en douche. &

De studio is gelegen op een terrein waar meerdere studio’s (11) worden verhuurd. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid van andere studio’s.

Op het terrein is er een gemeenschappelijke tuin met gemeenschappelijke ruimte, voorzien van woonkamer met TV, openslaande deuren naar een serre (ook geschikt voor BBQ). Er is een gemeenschappelijke wasruimte voorzien van een wasmachine en droger.

Bijzonderheden:
– Satteliet TV -& Astra ‘free to air’
– Volledig gemeubileerd
– Voor 1 persoon
– Goede locatie (13 minuten naar Eemshaven)

Per direct beschikbaar, periode in overleg (minimaal 3 maanden).
De woning wordt inclusief meubilair, GWL, internet+tv (met een schotel astra, ‘free to air’, gemeentelijke belastingen verhuurd voor € 550,- per maand.&

123Wonen Groningen treedt bij deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Voor dit object zijn dus geen bemiddelingskosten van toepassing.& Als u na bezichtiging wilt gaan huren enkel reserveringskosten van toepassing à € 125,- ex BTW.

Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank € 100,-.

Vindt u dit aanbod op een andere website dan 123Wonen? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: 123Wonen. nl

&

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging:&

123Wonen Groningen
Westersingel 3
9718CA Groningen
050-7114422
groningen@123wonen.nl

Studio, Hefswalterweg, Uithuizermeeden
Was deze informatie nuttig?

  • Adres: Uithuizermeeden, Groningen 
  • Prijs: 550 
  • Slaapkamers:
  • Telefoonnummer: 050 7600 585